Boulevard Super Liquors

501 Roosevelt Boulevard    Marmora, NJ 08223    609-390-1300

Dianabol Bestellen Belgie,Anabolen Kopen Ideal,Igtropin Wiki

De groep, Arizonans for Responsible Legalisation, zei dat het geen details van zijn plan zou aanbieden totdat het de initiatieftaal onthulde. (Foto: Rob Schumacher / The Republic) Supporters hebben vrijdag papierwerk ingediend om te Igtropin Wiki beginnen met wat een tweede stembiljet in 2016 zou kunnen zijn. laat "Anaboliset Aineet" volwassenen in Arizona kleine hoeveelheden marihuana voor privégebruik kopen.

De groep, Arizonans for Responsible Legalisation, zei dat het geen details van zijn plan zou bieden totdat het de initiatieftaal onthulde. 'Arizonans for Responsible Legalisation zet zich in voor het gezond verstand reguleren van de marihuana-industrie en het verzekeren van het grootste voordeel voor belastingbetalers,' Gina Berman, een arts op de eerstehulpafdeling die de leiding zal nemen, zei een verklaring.

Het initiatief lijkt te wedijveren met dat van het marihuana-beleidsproject van "Jintropin China Supplier" Arizona, dat vorig jaar zei dat het zou proberen om marihuana te legaliseren voor incidenteel gebruik in Arizona en verschillende andere staten.

Marijuana Policy Project van Arizona legt de laatste hand aan de taal voor een stemmaatregel en heeft gewerkt aan de opbouw van een Buy Cialis Cheap brede coalitie ter ondersteuning van de inspanning, zei Ryan Hurley, penningmeester van het Marijuana Policy Project of Arizona.

Taal voor het Marihuana-beleidsproject van het initiatief van Arizona Anabolen Kopen Ideal kan binnen een paar weken worden afgerond, zei Hurley vrijdag.

Het initiatief zou kunnen worden gemodelleerd naar het marihuanaprogramma in Colorado, dat werd goedgekeurd door de kiezers en volwassenen van 21 jaar en ouder toestaat om tot een greintje pot te gebruiken en te bezitten. De marihuana wordt gekocht bij marihuanawinkels die onder de wet Dianabol Bestellen Belgie mogen opereren.

GERELATEERD: Zou Arizona een overvloed aan medische marihuana kunnen zien?

VORIGE: Voorstanders van marihuana willen het 2016-initiatief starten

Supporters hebben "Anabolika Definition" gezegd dat Arizona de fouten van Colorado niet zal herhalen.

Ondertussen heeft Yavapai County Attorney Sheila Polk de krachten gebundeld met anti-drugs advocaten om zich te verzetten tegen de legalisering van marihuana in Arizona. Hun groep, Arizonans for Responsible Drug Policy, zal geld inzamelen om pro-pot-politieke boodschappen tegen te gaan en mensen bewust te maken van de schadelijke effecten van het medicijn.

Arizona is een van de tientallen staten en het District of Columbia die het gebruik van marihuana om medische of recreatieve redenen toestaan. De "Anadrol 50" kiezers in Arizona stemden in 2010 in met het gebruik van medicinale marihuana voor aandoeningen zoals chronische pijn en kanker, maar het programma kreeg geen impuls tot vorig jaar, toen de dispensaria zich begonnen te openen.

Ongeveer 65.000 mensen nemen deel aan het programma en het ministerie van Volksgezondheid, dat toezicht houdt op het programma, heeft het aantal dispensaria beperkt tot 126 over de gehele wereld.